Home » Archive

Articole in categoria Volkswagen

Volkswagen »

[8 Jul 2010 | No Comment | ]

Volkswagen 1.4 TSI a castigat a doua oara titlul “Motorul Anului”
Mult ravnitul trofeu Motorul Anului 2010 a fost castigat din nou de Volkswagen, fiind a zecea oara cand Grupul Volkswagen duce trofeul acasa, la Wolfsburg. In competitia din aceast an a intrat cu noul motor 1.4 TSI ce a castigat si premiul la categoria 1 – 1,4 litri.

Volkswagen »

[20 Jun 2010 | No Comment | ]
Noul Volkswagen CrossPolo

Volkswagen a prezentat noua generatie a versiunii CrossPolo, model care pune accent pe stil si pe capacitati mai mari pe drumuri accidentate.
Noul CrossPolo este a patra versiune pe baza noii generatii Polo, dupa hatchbach, Polo BlueMotion si Polo GTI. In acelasi timp, noua versiune este destinata celor ce prefera un stil putin mai dur si care ies unori de pe sosea sau circula pe drumuri nu chiar bune.
Tratamentul acestei noi versiuni este unul in mare parte estetic, dar sunt si cateva modificari tehnice reale, care ii permit masinii sa abordeze …

Volkswagen »

[15 Jun 2010 | No Comment | ]
Noul Touareg offroad – Gaseste un drum acolo unde nu sunt sosele

Touareg se confrunta cu orice teren: ca masina de off-road, invinge cu usurinta pantele cu unghi de inclinare de pana la 45 de grade, sau vadurile de apa cu adancime de pana la o jumatate de metru.
Se acomodeaza cu orice nivel.
Cu ajutorul suspensiei pneumatice si a reglarii dinamice cu senzori a amortizoarelor, trenul de rulare face fata cu usurinta oricarei gropi din asfalt si fiecarei denivelari. Reglarea nivelului asigura adaptarea la cele mai diferite situatii de mers. Pot fi selectate manual patru trepte, Touareg putand fi ridicat cu pana la …

Volkswagen »

[9 Jun 2010 | No Comment | ]
Premiera mondiala a modelului Volkswagen Polo Sedan la Moscova

Premiera: un Polo dezvoltat special pentru piata din Rusia
Preturi moderate: calitate si fiabilitate pentru o multime mare de clienti
In timp ce vanzarile in avans au inceput pentru Polo fabricate la Kaluga, Rusia, premiera mondiala a noului produs a avut loc la Moscova in data de 2 iunie 2010 in fata a 200 de invitati de rang inalt. Pentru prima data in istoria brandului, un vehicul a fost dezvoltat special pentru piata din Rusia, avand in vedere clima si conditiile specifice de rulare din aceasta tara.

Volkswagen »

[9 Jun 2010 | No Comment | ]
Noul Touareg – Inovatii

Siguranta este o chestiune de inovatie.
De multe ori, siguranta este cu adevarat apreciata, doar atunci cand este pierduta. Nu este cazul noului Touareg: functiile sale inteligente va ajuta in mod sesizabil, pe orice drum.
Se adapteaza.
Farurile Bi-Xenon va urmeaza mereu manevrele volanului: multumita farurilor adaptive dinamice si statice cu functie Cornering pentru faza lunga si cea scurta. Astfel carosabilul este iluminat optim chiar si in viraje. La fel si faza scurta se adapteaza conduitei Dumneavoastra la condus: reglarea automata a distantei de iluminare influenteaza latimea si lungimea fasciculului de lumina in …

Volkswagen »

[9 Jun 2010 | No Comment | ]
Noul Touareg V6 TDI cu tehnologia BlueMotion

Iubeste scurtaturile: pe drumuri de tara sau forestiere, Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology, face fata cu inteligenta. Multumita tehnologiei BlueMotion de ultima generatie.
Consum redus de carburant.
Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology produce 176 kW (240 CP). Dotat cu tractiune integrala permanenta “4MOTION”, infrunta orice teren. Prima cutie automata de viteze cu 8 trepte si cu Tiptronic, precum si inovatorul sistem start-stop cu recuperarea energiei de franare, asigura un consum deosebit de redus de carburant, in colaborare cu alte sisteme ale tehnologiei de ultima generatie BlueMotion.
Aparitie atractiva.
Jante de aliaj usor …

Volkswagen »

[9 Jun 2010 | No Comment | ]
Noul Touareg – Lectia de design

Detaliile definesc caracterul
Noul Touareg impresioneaza deja de la prima vedere, fiind foarte carismatic, multumita design-ului sau dinamic, pana in cel mai mic detaliu.
Face impresie.
Veti descoperi primele manifestari de arta, inainte sa porniti in prima calatorie: partea frontala, cu design-ul caracteristic Volkswagen, reuneste caracterul remarcabil cu valoarea si eleganta. Conturul pronuntat al umerilor confera liniei laterale putere si dinamica. Si nu in ultimul rand, blocurile optice posterioare, cu un design nocturn fascinant, lasa o impresie puternica si durabila.
Isi respecta promisiunile.
Urmarind design-ul remarcabil al noului Touareg, oricine isi creeaza mari asteptari de …