Home » Archive

Articole in categoria Info Trafic

Info Trafic »

[22 Jun 2010 | No Comment | ]

Romania si Malta sunt singurele tari din UE unde numarul celor care au murit in accidente rutiere este mai mare in 2009, comparativ cu 2001, arata un raport al Consiliului European de Siguranta a Transporturilor (ETSC). Tara noastra are si cea mai mare rata a mortalitatii din accidentele rutiere, raportat la numarul de locuitori, iar drumurile tarii noastre sunt de opt ori mai periculoase decat cele din Suedia, arata un indice care se refera la raportul dintre numarul de kilometri parcursi si numarul de victime pe sosele.

Info Trafic »

[8 Jun 2010 | No Comment | ]
Implementarea unui sistem de Info Trafic în România este o necesitate pentru transportatorii rutieri

Având în vedere că în întreaga Europă de vest sunt disponibile sisteme de Info Trafic la bordul vehiculelor rutiere care circulă pe drumurile europene, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită autorităţilor române să asigure implementarea şi punerea în funcţiune a unui sistem de Info Trafic în România.
Apreciind că sistemele de Info Trafic europene cu transmitere RDS (Radio Data Systems) şi TMC (Traffic Management Channel) sunt deosebit de necesare pentru buna desfăşurare a activităţii operatorilor de transport rutier, UNTRR propune implementarea etapizată a unui sistem de Info Trafic …

Info Trafic »

[18 May 2008 | No Comment | ]

DN 73C (Curtea de Arges – Piatra) 60+350-60+400 PIATRA (CIOFRANGENI) (AG)-
Alunecare de teren din cauza precipitatiilor.
Circulatia este inchisa.
Traficul este deviat prin Campulung spre Pitesti pe DN 73 si in continuare spre Ramnicul Valcea si din Ramnicul Valcea spre Pitesti, pe DN 7 si apoi de la Pitesti la Curtea de Arges pe DN7C , cu semnalizare corespunzatoare. Contractul de executie a fost incheiat.Ordinul de incepere al lucrarii s-a dat in 19.03.2008 iar executia lucrarii a inceput efectiv cu data de 24.03.2008.
DN 73C (Curtea de Arges -Tigveni) 51+160- CURTEA DE ARGES …

Etichete: